TERMENI ȘI CONDIȚII

Produsele comandate pe site se ridică din Magazinul nostru naturist tip BIO-PLAFAR din Simeria, str. Piața Unirii, bloc. 6 parter, punct de lucru al societatii Biroul de Consultanță Rot S.R.L. Plata produselor comandate se face cu numerar sau card bancar in magazin fara nicio alta taxa de transport.
Momentan nu trimitem prin curier in țară, magazinul este in constructie, livrăm la comanda gratuit la domiciliu în Simeria, comenzi peste 150 lei. 

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!

* rotnatura.net nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.