Trigliceride + Colesterol Optim 30cps

Suplimentul alimentar Trigliceride+Colesterol Optim este obtinut din peste oceanic bogat in acizi grasi polinesaturati omega-3 . Uleiul de peste oceanic contine in concentratie mare doi acizi grasi polinesaturati esentiali: acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA). Acizii grasi esentiali optimizeaza nivelul colesterolului si a trigliceridelor din sange si reechilibreaza raportul dintre colesterol si a trigliceridelor din sange si reechilibreaza raportul dintre colesterolul rau (LDL) si colesterolul bun (HDL).

Ingrediente / 1 capsula: esteri etilici ai acidului omega-3 (498.00mg) din care acid eicosapentaenoic (EPA) 144.00mg, acid docosahexenoic (DHA) 97.00mg, vitamina E (tocoferil acetat) 2.00mg

Alte ingrediente: gelatina, glicerina, apa purificata

Mod de administrare: se recomanda consumul de 2x 1-2 capsule/ zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul servirii mesei.

Atentie! A nu se consuma de catre copii sub 12 ani. Folosirea suplimentului nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat, a se pastra ferit de accesul copiilor mici; este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.

Produs in Romania

Recomandari: colesterol

29,50 RON
Please select variants first