Spirulina, 60comprimate, Dacia Plant

Spirulina este cea mai bogata sursa naturala de clorofila, de saruri minerale sub forma chelata, de vitamine A si B complex.

Indicatii si recomandari: Se utilizeaza ca adjuvant in: convalescenta, devitalizare, galactogog, efort intelectual sustinut, incetinirea procesului de imbatranire, imunostimulent, regenerator post chimio-terapie si cobalto-terapie, cresterea performantelor sportive. Adjuvant in hepatite acute si/sau cronice, ciroza hepatica, diabet zaharat, disfunctii renale, obezitate, anemii, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, distonie neurovegetativa, stress, hipotiroidie, carenta de saruri minerale, impotenta, frigiditate, boli oftalmologice degenerative, afectiuni maligne.

Descriere Produs

Spirulina este o proteina completa, naturala, usor asimilabila. Este cea mai bogata sursa naturala de clorofila, de saruri minerale sub forma chelata (fier, calciu, zinc, potasiu si magneziu) de vitamine A si B complex; contine fenilalanina, un amino-acid care regleaza activitatea centrului foamei din creier, diminuand senzatia de foame si mentin constant nivelul glucozei din sange, pentru aceasta este un bun adjuvant in regimurile de slabire.

Spirulina are actiune depurativa, mineralizanta, vitaminizanta, reglatoare a metabolismului celular, regeneratoare, reintineritoare, tonic al glandelor sexuale, stimulent mental.

Ingrediente:

Spirulina (Spirulina platensis) - 500mg, excipienti: Celuloza microcristalina, stearat de magneziu, Aerosil

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate 1-2 comprimate. In caz de necesitate se pot lua pe termen scurt cate 3 comprimate de 3 ori pe zi.

Copii 7-14 ani: 3-6 comprimate/zi, in functie de varsta si greutate, dupa sfatul medicului

In caz de obezitate se iau 2 comprimate, cu 1 de ora inaintea meselor principale (pentru reducerea apetitului). Se poate asocia cu Silueth: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inaintea meselor.

Se recomanda administrarea in cure de cel putin 30 de zile.

Atentionari si precautii:

Contraindicat in caz de alergie specifica, hipertiroidie.

Se recomanda prudenta si ajustarea tratamentului conform sfatului medicului pentru persoanele care sufera de edeme (cei care retin apa in corp), gravide, lehuze si copii sub 7 ani.

25,00 RON
Please select variants first