Sirop Fier Organic +B1 + B2 +B6 + B12 150ml Jutavit

Sirop de fier organic JutaVit, un supliment alimentar cu aromă de caramel care conține fier organic (sub formă de chelat de bisglicinat de fier), vitaminele B1, B2, B6 și B12.

Produs complex din fier.

Fierul contribuie la formarea globulelor roșii normale și a hemoglobinei, la dezvoltarea capacității cognitive a copiilor.

Fără conservanți - Fără alcool - De asemenea, pentru vegetarieni și vegani

Sirop de fier organic JutaVit. Produs complex din fier. + B1, + B2, + B6, + B12

Pentru adulți și copii de la 4 ani.

Produsul conține materia primă de bisglicinat de fier comercializată sub marca FERROCHEL® de către ALBION®.

Compoziția conține fier legat organic, care are o absorbție mai bună decât forma anorganică (de exemplu, sulfat de fier). Fierul contribuie la menținerea funcției mentale normale, la formarea globulelor roșii normale și a hemoglobinei, la funcționarea normală a sistemului imunitar. Fierul joacă un rol în diviziunea celulară. Fierul este implicat în transportul normal de oxigen și în procesele metabolice producătoare de energie. Fierul contribuie la dezvoltarea capacității cognitive a copiilor. Vitamina B2 contribuie la metabolismul normal al fierului și la menținerea stării normale a celulelor roșii din sânge. Fierul, vitaminele B2, B6 și B12 contribuie la formarea normală a celulelor roșii din sânge. Fierul, vitaminele B2, B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și oboselii. Vitaminele B1, B2, B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. A B1-,

Dozaj: Pentru copii de la 4 ani: 5 ml de sirop pe zi.

Adulți: 1-3 x 5 ml de sirop distribuit în timp. A fi consumat după masă!

Volumul net: 150ml,

Depozitare: La temperatura camerei într-o cutie sigilată. Odată deschis, poate fi păstrat la frigider timp de 1 lună. Protejați-vă de îngheț, căldură radiantă și lumina directă a soarelui! 

24,80 RON
Please select variants first