RELAXIREM 30CPS BLISTER REMEDIA

Passiflora (floarea pasiunii) este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele: sedativ, analgezic.

Indicatii si recomandari: Asocierea celor doua extracte vegetale reprezinta o combinatie traditionala utilizata in anxietate, hiperexcitabilitate nervoasa, stres, tulburari de somn.

Descriere Produs

Calmeaza spasmele muschilor, recomandandu-se in colicile stomacale de natura nervoasa, in astm, combate sensibilitatea la vomare. Passiflora (floarea pasiunii) este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele: sedativ, analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca passiflora are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici.


Ingrediente:

Valeriana officinalis
Extract 80mg
Passiflora incarnata extract 40 mg
Caracteristici: Valeriana (odoleanul) are proprietatea de a micsora starile de excitatie, de a regla palpitatiile inimii si de a aduce un somn linistitor.

Calmeaza spasmele muschilor, recomandandu-se in colicile stomacale de natura nervoasa, in astma, combate sensibilitatea la vomare.

Passiflora (floarea pasiunii) este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele: sedativ, analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca passiflora are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici.

Mod de prezentare: 30 capsule

11,00 RON
Please select variants first