Potent, 30cps, COSMO PHARM

POTENT este un produs Cosmopharm dedicat energiei si fortei masculine.

Are efect afrodiziac. Stimuleaza functia sexuala masculina si contribuie la buna functionare a aparatului reproducator. Creste libidoul si potenta fara a crea dependenta.

Indicatii si recomandari: Indicat pentru a imbunatati circulatia sangelui si nivelul oxigenului, ambele cu rol important in functia reproductiva; contribuie la sanatatea aparatului urinar, ajuta la prevenirea litiazei renale; administrarea frecventa de POTENT ajuta la combaterea disfunctiei erectile.

Descriere Produs

Compozitie: Compozitie (767,5mg/cps): clorhidrat de L-Arginina, celuloza microcristalina (agent de incarcare), capsula (gelatia, apa purificata); laptisor de matca liofilizat 6% 10H2DA/10-hidroxi-2-acid decenoic; extract hidroalcoolic 4:1 din radacini de Ginseng-coreean (Panax ginseng); extract 4:1 din radacini de Maca (Lepidium meyenii); extract hidroalcoolic 4:1 (maltodextrina) din fructe de Coltii-babei (Tribulus terrestris); niacina (vitamina B3); stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).

Indicatii terapeutice: Afrodiziac natural si stimul pentru aparatul reproducator; asigura buna functionare a functiei reproductive masculine; creste nivelul performantelor sexuale; acest supliment alimentar stimuleaza producerea de testosteron; ajuta la tratarea pe cale naturala a impotentei si a infertilitatii.

Doze si mod de administrare: Adulti: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi.

Atentionari si precautii: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentelor alimentare. Indicat exclusiv barbatilor intre 18-60 ani. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Interzis sportivilor.

45,00 RON
Please select variants first