Polygemma nr.7, 50ml (cai urinare), Plantextrakt

Ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii urinare.

Indicatii si recomandari:Acest produs poate sa duca la scaderea recidivelor in cazul infectiile aparute la nivelul cailor urinare.

Descriere Produs

Acest produs este alcatuit dintr-o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de merisor, afin si iarba negara, impreuna cu extract din frunze de mesteacan argintiu.

Afinul - acesta este un drenor renal , avand o actiune uricozurica si antiseptica.

Merisorul - este activ in cistite , colibaciloze.

Iarba neagra - aceasta este utila atat in infectiile care se caracterizeaza prin procese de supuratie prelungita si recidivanta cat si in infectiile acute.

Extract din frunze de Mesteacan - acesta are o actiune diuretica, antibacteriana si antiseptica, ajutand la dezinfectarea cailor urinare atunci cand apare o infectie .

Mod de administrare: pentru adulti si copii peste 7 ani se recomanda administrarea a cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si seara, diluate in putina apa, inainte de mese.
In cazuri acute se poate administra de 3-4 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 5-7 zile.
In cazuri cronice, poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare: se recomanda cure de 1-2 luni

Prezentare:50 ml

Atentionari si precautiuni:Daca in urma administrarii acestui produs simptomele nu vor disparea este absolut necesar sa va adresati unui medic pentru a fi instituit un tratament medicamentos adecvat.

34,50 RON
Please select variants first