Polygemma nr.6, 50 ml (varice-hemoroizi ), Plantextrakt

Ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.


Indicatii si recomandari:Recomandat in varice, hemoroizi, hemoroizi sangeranzi, tromboza hemoroidala, fragilitate capilara, degeraturi.

Descriere Produs

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de castan salbatic si castan comestibil sustine circulatia limfatica si reintoarcerea venoasa, au efect decongestionant, tonifiant al peretilor vasculari.

Pentru persoanele cu probleme ale circulatiei venoase se recomanda cure periodice.

Extractul din muguri de castan comestibil este drenor limfatic si venos (in principal la nivelul membrelor inferioare si micului bazin), antispastic. Reduce in special blocajele limfatice (tulburari circulatorii venoase la menopauza sau datorate contraceptivelor, celulita, cefalee congestiva la menopauza), ajuta la ameliorarea circulatiei venoase (edeme, varicozitati, varice, hemoroizi).
Extractul din muguri de castan salbatic este vasoprotector (flebotonic); decongestionant venos (asupra stazei si pletorei sanguine, cu ameliorarea functiilor circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara); actiune vasoprotectoare asupra capilarelor;

Mod de administrare:
Adulti: cate 2 ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese.
In cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile.
In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Prezentare: 50 ml

Atentionari si precautiuni: A se citii prospectul inainte de utilizare.

34,50 RON
Please select variants first