Polygemma nr. 11 ficat detoxifiere, 50ml, Plantextrakt

Combinatie de extracte gemoterapice din mladite de Rozmarin, Ienupar si muguri de Alun. Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substante fiind transformate in forme chimice simplificate, pregatite pentru eliminare la nivel renal.
Un ficat obosit va permite sa ajunga in sange substante netransformate si o serie de toxine.

Indicatii si recomandari: afectiuni hepato biliare si detoxifiere.

Descriere Produs

Actiune principala

Hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminarii catabolitilor toxici, coleretica si colagoga, de restaurare a elasticitatii tesutului hepatic.
Preparatul are si efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.
Se folosesc pentru detoxifiere hepatica gemoterapice cu rol de sustinere a functiei hepatice, pentru optimizarea procesului de detoxifiere la acest nivel: extracte din muguri de Alun, Ienupar si mladite de Rozmarin. Extractul din mladite de Rozmarin este drenor hepato-biliar, hepatoregenerator, coleretic si colagog, hipocolesterolemiant, antiinflamator, activator metabolic (cu exceptia metabolismului glucidic) , puternic antioxidant, efect in alergiile digestive.
Extractul din mladite de Ienupar sustine functia de detoxifiere a ficatului, actionand la nivelul metabolismelor proteic, lipidic si glucidic (reduce hiperglicemia); stimuleaza metabolismul la nivelul hepatocitului, este diuretic-depurativ, antiinflamator, cicatrizant.
Extractul din muguri de Alun este antiscleros al tesutului hepatic, ajutand la refacerea elasticitatii acestuia, sprijina eliminarea catabolitilor toxici la nivel digestiv si respirator, fiind un important detoxifiant al organismului.

Ingrediente/100g: gemoterapice din muguri de AlunCorylus avellana* MG(1:2) 15 g, mladite de Rozmarin (Rosmarinus officinalis*) MG (1:2)5g. Contine 15%vol. alcool etilic din cereale si 45% glicerina. Valoare energetica 1,91 kcal/g.

*Planta recoltata ecologic. Certificare ECOINSPECT Ro-008


Mod de administrare: se recomanda administrarea a 2 - 3 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar si la nivel renal si respirator.

Atentionari si precautii: a nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A nu se depasi doza recomandata zilnic! A nu se administra produsul in timpul sarcinii sau alaptarii. Contraindicat in epilepsie si afectiuni cardiace decompensate.

A se pastra la temperaturi sub 25o C, ferit de lumina.

Forma de prezentare:50ml

Fabricat in: Romania

34,50 RON
Please select variants first