Miere din florile salbatice ale Noii Zeelande cu miere de Manuka MGO 40+ si extract de lamaie, Melora 400g, naturala

Descriere Produs

Produs inovator, cu gust delicios, ce combina proprietatile bioactive ale mierii de Manuka MGO 40+ cu beneficiile mierii provenita din flora salbatica a padurilor Noii Zeelande si gustul racoritor al extractului natural de lamaie.
Aceasta combinatie este pusa la dispozitia voastra intr-un recipient usor de folosit prin presare.
Acest mix de miere si lamaie va ofera experienta unui gust natural unic.
Adecvat pentru vegetarieni.
Ambalajul nu contine BPA (Bisphenol A).

Ingrediente: Miere poliflora din Noua Zeelanda 89,99%, miere monoflora de Manuka din Noua Zeelanda 10%, extract de lamaie 0,01%.
Valori nutritionale per 15g /per 100g: Energie 206kJ/49kcal, 1375kJ/329kcal, Grasimi <0,1g /<0,1g din care saturate 0,1g<0,1g, Carbohidrati 11,78g/78,5g din care zaharuri 11,43g/76,2g, Fibre 0/0., Proteine 0,03g/0,2g, Sare: pot exista urme de sare./Pot exista urme de sare.

Proprietati: MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
Marca MGO de pe ambalaj garanteaza faptul ca acest produs contine miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.

Atentionari si precautii:

  • Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad sau pot fi distruse.
  • Mierea nu este recomandata in alimentatia copiilor sub varsta de 1 an.

Mod de pastrare: Pastrati la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Continut: Un recipient contine 400g miere din flora salbatica a Noii Zeelande cu miere de Manuka monoflora MGO 40+ si extract de lamaie, produs natural.

124,00 RON
Please select variants first