Miere de Manuka poliflora Melora, MGO 85+ Noua Zeelanda, 375g, naturala

Descriere Produs

Mierea de Manuka poliflora Melora, MGO 85+ este miere poliflora, 100% pura, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka, cu factor activ MGO certificat.

Mierea de Manuka reprezinta "standardul de aur" pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Produsul este 100% natural si poate cristaliza, cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.

Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.
Mod de utilizare : O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita, pe clatite sau gofre, sau consuma simpla sau dizolvata in apa (calda sau rece) pe post de bautura revigoranta.

Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.

Un borcan contine 375g miere de Manuka poliflora MGO 85+, produs natura.

MGO reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite bacterii, astefel incat cu cat avem un continut mai ridicat de MGO,cu atat mierea are un factor mai ridicat si propietati anitibacteriene si calmante mai ridicate .

Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare).

Atentionari si precautii: Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.

Pastrati recipientul cu capacul inchis.

Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.

Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.

Nu este necesara pastrarea la frigider.

158,00 RON
Please select variants first