Magneziu organic, 60 comprimate, Dacia Plant

Magneziu marin (667mg) din compozitia produsului, este recomandat pentru sustinerea sistemului nervos (de la amorteli, furnicaturi - parestezii, pana la insomnie, stres, depresie, anxietate), pentru sustinerea sistemului muscular (se recomanda pentru crampele musculare, dar si pentru sustinerea functionarii optime a muschiului cardiac). Magneziu Organic comprimate de la Dacia Plant este un produs din surse 100% naturale si furnizeaza zilnic 600,3 mg de magenziu elementar.

Descriere Produs

Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, sustine organismul in perioadele de agitatie si nervozitate, mentine sanatatea sistemului muscular.

Actiuni: homeostazia calciului si procesul de mineralizare (formarea oaselor si a dintilor), contractia musculara, transmisia influxurilor nervoase, producerea si transportul energiei necesara diferitelor procese fiziologice, metabolismul glucidelor si lipidelor.

Indicatii terapeutice: stres, carenta de magneziu, carcei, spasmofilie, tetanie, crampe musculare.

Ingrediente/comprimat: magneziu marin 45% (667 mg); roinita (Melissa officinalis) - parti aeriene (100 mg); passiflora (Passiflora incarnata) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrina 5%) (60 mg); ulei esential de roinita (Melissa officinalis) (1 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.

Un comprimat furnizeaza 300,15 mg de magneziu elementar (80% din VNR*).

Doza zilnica maxima furnizata este de 600,3 mg de magneziu elementar (160% din VNR*).

* Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE nr. 1169/2011.

Mod de administrare:

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.
Copii intre 5 si 14 ani: cate 1/2 de comprimat de 2 ori pe zi.

Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. Se administreaza cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

29,00 RON
Please select variants first