LIVECOM Sirop fara zahar, 100ml, AYURMED

Unul dintre conceptele de baza ale Ayurvedei este Agni, focul interior, caldura vietii, intruchiparea energiei metabolice. Functia digestiva este asociata cu Agni,"energia" mistuirii hranei, responsabila de asimilarea principiilor nutritive in organism. Livecom sirop este un supliment alimentar natural din plante ayurvedice cu efect tonic, regenerant, antiviral, antiinflamator, imunostimulent, antioxidant si antitumoral ce contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului prin imbunatatirea functiilor si activitatii ficatului.

Indicatii si recomandari: Livecom sirop contribuie la purificarea ficatului, splinei si sangelui, ajutand la indepartarea toxinelor si deseurilor acumulate ca urmare a consumului de alcool, medicamente hepatotoxice si droguri. Protejeaza celula hepatica de agresiuni si contribuie la regenerarea ei, asigurand astfel metabolismul corect al principiilor alimentare. Livecom sirop ajuta la refacerea organismului dupa toxiinfectii alimentare si terapii cu remedii hepatotoxice.

Descriere Produs

LIVECOM SIROP contribuie la: mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui; diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice; protejarea si regenerarea celulei hepatice; mentinerea tonusului general al organismului; refacerea dupa stari de slabiciune, ca urmare a efectului revitalizant al plantelor din continutul sau.

Ingrediente LIVECOM SIROP FARA ZAHAR: Picrorrhiza kurroa (Kutki); Terminalia chebula (Haritaki); Andrographis paniculata (Kalmegh); Boerhaavia diffusa (Punarnava); Eclipta alba (Bhringaraj); Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki); Tinospora cordifolia (Guduchi); Emblica officinalis (Amla); Tecoma undulata (Roheda); Fumaria officinalis (Fumarita); Silybum marianum (Armurariu); Aloe barbadensis (Aloe); Sorbitol solutie apoasa; apa demineralizata.

Mod de utilizare si doza recomandata LIVECOM SIROP: Copii 1- 5 ani: cate o lingurita pe zi, cu ½ ora inainte de masa. Copii 6-14 ani: cate o lingurita de 2-3 ori pe zi, cu ½ ora inainte de masa. Tineri peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi, cu ½ ora inainte de masa.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Persoanelor diabetice li se recomanda varianta Livecom sirop fara zahar.

Prezentare LIVECOM SIROP: 100 ml fara zahar.

18,50 RON
Please select variants first