Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine, 30 tb, Doppelherz

Descriere Produs

Compozitie/ comprimat

Magneziu 200 mg Vitamina C 200 mg Vitamina E 42 mg Zinc 5 mg Niacina 18 mg Vitamina B12 - 9 µg Acid pantotenic 6 mg Vitamina B6 - 3 mg Vitamina B1 - 2 mg Vitaina B2 - 1.6 mg Acid folic 450 µg Crom 60 µg Biotina 150 µg Seleniu 30 µg

Indicatii terapeutice

Aportul de vitamine B este important in special pentru sistemul nervos si piele. Vitaminele B12 B6 si acidul folic sunt importante pentru un continut echilibrat de homocisteina. Aceasta este importanta pentru mentinerea sanatatii sistemului circulator. Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante.

Vitaminele C E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor. Astfel se indeplinesc importante functii in apararea celulara. Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei.

Microelementele crom si zinc la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea depozitarea si actiunea insulinei.O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului.

In cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat miscare suficienta controlul greutatii administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti. Datorita compozitiei lor deosebite vitaminele pentru diabetici Doppelherz Aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic.

Doze si mod de administrare

Zilnic se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie tabletele se pot imparti in jumatate.

28,00 RON
Please select variants first