Ceai de slăbit 20pl Menține greutatea optimă. Alevia

Recomandat ca adjuvant în:

▪ Obezitate
▪ Cure de slăbire
▪ Detoxifiere
▪ Celulită

Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 25%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 20%, flori de Soc (Sambucus nigra) 20%, frunze si parte aeriana de Menta (Mentha piperita) 15%, parte aeriana de Senna (Senna cassia) 10%, frunze de Papadie (Taraxacum officinale) 10%.

Strategia curei de slăbire se clădește pe dietă și exercișiu fizic; minim 45 de minute de mers pe jos zilnic sau 20 de minute de alergat sau alt sport care vă face plăcere; seara mâncare ușoară: lapte cu fulgi, salată, cartofi fierti etc.; nu amestecați alimentele - ex.: salată cu grătar de pui sau pește (fără pâine sau garnitură); puteți consuma de la magazinul naturist o gustare la 2 ore după masă: semințe, nuci, stafide.
Produsul se adresează persoanelor care doresc să-și mențina greutatea corporală normală. Ajută la menținerea apetitului și sprijină digestia.

Mod de preparare și de administrare
Peste 1 plic de ceai se pun 200ml apă clocotită, se lasă 3 - 5 minute.
Se beau 3 - 4 căni înainte de mesele principale (până la orele 18:00). O cură durează 3 luni, după care se face pauză 1 lună, apoi se poate reîncepe o altă cură de 3 luni 

5,00 RON
Please select variants first