Noutati la magazinul nostru din Simeria! Oferim soluții complete de printare, scanare și copiere: - Comercializare consumabile originale și compatibile aduse la comandă pentru impimanta dumneavoastră. - Comercializare echipamente de printare/copiere/scan

15.06.2021

Noutati la magazinul nostru din Simeria! Oferim soluții complete de printare, scanare și copiere: - Comercializare consumabile originale și compatibile aduse la comandă pentru impimanta dumneavoastră. - Comercializare echipamente de printare/copiere/scanare noi sau reconditionate, aduse la comandă. - Consultanță. Aducem la comanda diverse produse electronice, tehnico medicale, IT, consumabile pentru imprimante și copiatoare.

Vă mulțumim că alegeti sa apelati la serviciile noastre, acum vă putem oferi: un partener profesionist, disponibil și cu experiență in diverse domenii.

Am început activitatea în 1990, cu bune și rele, iar astazi suntem onorați să vă avem clienți. Ne extindem permanent activitatea în funție de cerințele pieței locale cu dorița să vă ajutăm și pe dumneavoastră! Simeria Piata Unirii bl.6, Biroul de Consultanta Rot srl.

Alege o imprimantă de calitate și un cartuș adecvat, optime pentru frecvența și complexitatea printurilor tale!

Te ajutăm cu drag dacă vrei să faci cea mai bună alegere în materie de multifuncționale!